Ik beloof het!

Extreemrechts mag deze verkiezingen niet winnen. Toch lopen ze voorop in de peilingen, en willen ze de EU naar hun hand zetten. We kunnen dit niet laten gebeuren! We hebben te veel te verliezen, en te veel te winnen. Wij roepen iedereen op om de belofte te maken, en te stemmen voor een progressief EU. 
Doe de belofte aan je kinderen. Aan je buren. Aan iemand die je nog niet hebt ontmoet. Doe de belofte, en kies voor elkaar. We kunnen winnen, maar alleen als we zo veel mogelijk mensen optrommelen om te stemmen voor een progressief Europees Parlement. 
Deel je foto op social media en roep iedereen om je heen op om extreemrechts niet te laten winnen. Doe de belofte!

Hoe doe je mee?

1. Upload een foto van jezelf;

2. Download je foto voor op Instagram, of deel je foto direct met filter op de andere sociale media;

Je kan dit bericht gebruiken: “Extreemrechts loopt voorop in de peilingen voor de EU verkiezingen. Ze spelen om te winnen. Dit kunnen we niet laten gebeuren. We hebben de plicht om elkaar, onze democratie en het klimaat te beschermen. Ik beloof aan … om extreemrechts te stoppen. Aan wie beloof jij het? Ga naar beloofhet.eu en #BeloofHet” 

DeGoedeZaak roept alle gebruikers van deze tool nadrukkelijk op alleen eigen of rechtenvrije afbeeldingen te gebruiken. Wij zijn niet aansprakelijk voor afbeeldingen die worden gemaakt met niet rechtenvrije afbeeldingen.

Unfortunately your browser does not support canvas.

Let op: op sommige telefoons/tablets moet je de downloadknop twee keer indrukken, of de afbeelding zelf ingedrukt houden om hem te kunnen opslaan.